E-priročnik: 3 tehnike, ki so meni spremenile življenje – zakaj ga torej ne bi tudi tebi!

Dolgo časa sem mislila, da zmorem vse sama – da lahko nosim svoje breme, skrbim za druge in sproti nosim še 1000 njihovih težav in skrbi. In sem tudi jih … 

                   … dokler se lepega dne ni vse skupaj nenapovedano sesulo.

Priročnik sem napisala, ker verjamem, da mi brez TEH tehnik v najtežjem času in v času največjih osebnih sprememb ne bi uspelo. 


Če se najdeš v mojih besedah, sem vesela, 

da si ZDAJ v tem trenutku prav TUKAJ.

PRENESI BREZPLAČEN PRIROČNIK

Sporoči mi spodnje podatke in poslala ti bom brezplačen e-priročnik: 3 TEHNIKE, KI SO MENI SPREMENILE ŽIVLJENJE – ZAKAJ GA TOREJ NE BI TUDI TEBI?

Prijava je uspešna, ko na elektronski naslov prejmeš moj potrditveni mail, v katerem bo e-priročnik 3 tehnike, ki so meni spremenile življenje – zakaj ga ne bi tudi tebi?


Podjetje Izobraževanje in svetovanje Mateja Kržišnik s.p. bo informacije, navedene v tem obrazcu, uporabilo za zagotavljanje posodobitev podatkov ter za namene neposrednega trženja. S potrditvijo ste seznanjeni in se strinjate, da bodo vaši podatki obdelovani z namenom odgovora na vaše vprašanje ter prejemanje občasnih informacij o izobraževanjih. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. Vaše podatke obdelujemo skladno s pogoji poslovanja in politiko o varstvu osebnih podatkov. Prejemanje naših obvestil je brez obveznosti in ga lahko prekinete kadarkoli brez navajanja razlogov za takšno odločitev. Preklic je možen s klikom na povezavo za odjavo v nogi vsakega e-sporočila, lahko pa nam pošljete e-mail na mateja@matejakrzisnik.com.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.