MAJHNI KORAKI → VELIKE ZMAGE

Meti in Mateja. Pred leti sva si delili NLP klop, vendar je bilo že takoj jasno, da bo druženje v razredu preraslo v pravo prijateljstvo. Intenzivno učenje NLP tehnik in strategij z rednim praktičnim preverjanjem, usposabljanjem in supervizijo naju je vodilo do izjemnega rezultata. Čas je, da poleti v svet …

Z MAJHNIMI KORAKI DO VELIKIH ZMAG

Besede, ki opišejo najino pot. Vsaka posebej, a vendar vzporedno sva šli čez vzpone in padce – kako se v zrelih letih soočiti s strahovi (nekaterimi iz otroštva), kako biti zadovoljna mama v (pre)hitrem tempu, kako se rešiti negativnih prepričanj o zasluženem denarju, kako shujšati in ostati fit, kako si brez občutka krivde vzeti čas zase, kako komunicirati z najstnikom, kako se rešiti službe, za katero veš, da ni zate …

Izzivov ni zmanjkalo.

Po intenzivnih treningi in izobraževanjih naju je pot vodila v coachinge – individualno pomoč in svetovanje. Z NLP tehnikami sva najprej sebi spremenili življenje, zdaj znanje deliva naprej.


ČE SE PREPOZNAŠ V ZAPISANIH BESEDAH, POTREBUJEŠ POMOČ ALI SAMO PODPORO IN KLEPET S SEBI PODOBNIMI, TE VABIVA V NAJINO DRUŽBO.


 

Pridruži se Facebook skupini Majhni koraki → Velike zmage.

KAJ DOBIŠ?

1. Informacije o NLP delavnicah in tečajih iz prve roke.

2. Brezplačno gradivo (priročnik) in dostop do videoposnetkov.

3. Vsak teden novi članki – NLP vaje, tehnike in ideje, kako izboljšati kakovost vašega življenja in vanj pripeljati več zadovoljstva, miru in sreče.

4. Podpora, mnenje in izkušnje drugih članov.

5. Prednost pri dogovoru o individualnem coachingu.