Program - kako poteka coaching?

Brezplačno srečanje

Uvodno coaching srečanje

Pri delu uporabljam NLP tehnike ali intervencije – gre za proces, pri katerem se novi vzorci razmišljanja prenašajo na globinskih čutnih ravneh. To pomeni, da prodrejo globoko v zavest. Proces je lahko čustveno zahteven (priklic dogodkov in čustev iz preteklosti itd.), vendar prinaša premike na področju uvida v situacijo, v tvoje sprejemanje in razumevanje.

 

Nadaljujeva?

Na uvodnem srečanju se lahko zgodi, da se slika razjasni in da s hitrimi intervencijami dobiš nov uvid v situacijo, v kateri si. Če že na tej točku tako razjasniva sliko, da ni potrebnih nadaljnjih srečanj, se posloviva. V nasprotnem primeru te povabim v nadaljnji proces. Na osnovi uvodnega srečanja pripravim individualni program 5 srečanj z vsebino, ki te bo najbolj podprla in ti pomagala do rešitev.

Individualni paket coachinga

Vsak človek je zase svet. Vsak drugače vidi, sliši, razume, doživlja, sprejema, daje, deli, se odloča in prevzema odgovornost. Zato je pomembno, da so najina srečanja pripravljena samo zate.

 

PROGRAM

Glede na situacijo, v kateri si, bom pripravila program, ki bo upošteval tvoje želje (cilj), potrebe, hkrati pa tudi stopnje zavedanja in sposobnosti. Program vključuje 5 srečanj – paket je glede na potrebe možno tudi razširiti oz. nadaljujeva s coachingom, dokler ni dosežen rezultat. Cena dodanih ur se obračuna po enaki ceni, kot je v paketu. 

ONLINE SREČANJA

Na začetku in v izjemno intenzivnih čustvenih fazah je pomembno, da se srečava 1x na teden, sicer 1x na 10 do 14 dni. Srečanja bodo potekala ob dogovorjeni uri on-line – potrebuješ udoben, miren kotiček z internetom.

 

MSN, VIBER, WHATSAPP

Za vsa vprašanja ti bom na voljo in v oporo tudi prek elektronske pošte in aplikacij Viber, WhatsApp ali Facebook Messenger.

 

LAŽJE IN HITREJE

Vsaka ura pospremljena z nalogo, ki jo je treba izvajati za boljše rezultate (utrjevanje, sidranje dobrih občutkov itd.). Naloge niso zahtevne in ne bodo ovirale tvojih ostalih aktivnosti, bodo pa tvoje dnevno počutje in razpoloženje povzdignile na višjo raven, hitreje se ozavesti naučene tehnike in lažje se spremlja napredek.

 

 

SKUPAJ

Želja, da TEBI uspe, je enako močna na moji strani. Vem, kako je, ko nisi v redu, ko potrebuješ nekoga, ki ni čustveno vpleten. Tvoj trenutek je TUKAJ in ZDAJ – jutrišnji dan bo prinesel nove izzive, pripravi se nanje že danes, da boš jutri lahko užival/uživala.

Individualni paket:
5 srečanj

Individualni program

Redna dogovorjena ura

Vsakodnevna podpora

(e-mail, Viber, WhatsApp, MSN)

Povratna informacija

na opravljene naloge

Možnost plačila v 2. obrokih

(prvi obrok pred prvim srečanjem, drugi obrok pred zadnjim srečanjem)

Rezerviraj svoj termin za brezplačni 30-minutni klic. Na voljo so naslednji termini: